El proper 13 d’octubre es presenta a la Facultat d’Economia i Empresa (FEE) de la Universitat Rovira i Virgili (URV) l’exposició ‘Dones Economistes’ impulsada pel Col·legi d’Economistes de Catalunya i la Societat Catalana d’Economia.

L’acte començarà a les 12:00h a la sala de Graus de la FEE-URV amb una presentació de la Comissió d’Economia de la Igualtat i Diversitat del Col·legi d’Economistes de Catalunya a càrrec de la seva presidenta Ester Oliveras. A continuació la CEO de Vallformosa Marta Vidal impartirà una xerrada centrada en la seva experiència empresarial. Presentarà i moderarà l’acte Mercedes Teruel, professora del departament d’Economia de la URV i vicepresidenta del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

A les 12:50h tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’exposició al hall de la FEE (URV) amb les intervencions de M. Victòria Sànchez, vicedegana de la Facultat d’Economia i Empresa de la URV, Àngels Fitó, vicedegana del Col·legi d’Economistes de Catalunya i Eduard Arruga, president de la Societat Catalana d’Economia.