Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Junta General Ordinària

15 desembre| 18:00 - 19:30

En la reunió de la Junta de Govern celebrada el passat 17 de novembre, l’actual president de la Societat Catalana d’Economia (SCE), Eduard Arruga i Valeri, havent-se complert el termini de quatre anys de mandat, va manifestar el seu desig de no renovar el càrrec i de ser substituït. Al seu torn, Jordi Galí Garreta va renunciar voluntàriament a una de les vocalies.

Amb la present circular de convocatòria de la Junta General ordinària per al proper 22 de desembre, convoquem també els nostres socis i sòcies a participar en el procés electoral que s’ha establert per a la provisió d’ambdós càrrecs (Presidència i Vocalia).

Com a entitat membre de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), ens acollirem al sistema de votació exclusivament electrònica per mitjà de la plataforma informàtica de l’IEC —en funcionament des del 2015—, que ofereix les màximes garanties. Aquest procediment haurà de ser ratificat, per la qual cosa en la reunió de la Junta General caldrà modificar el que consta en el Reglament de règim interior de la SCE.

La presentació de candidatures es podrà fer fins al 9 de desembre mitjançant una comunicació —preferiblement en un sobre tancat— dirigida al president de la Societat. S’haurà d’aportar un breu relat curricular i indicar a quin càrrec s’opta.

En pocs dies, els socis i sòcies rebreu les instruccions per a efectuar la votació. Agrairem, en aquest sentit, que atengueu les sol·licituds d’actualització de les dades identificadores que són imprescindibles per a l’exercici del vot.

JUNTA GENERAL

El dijous 22 de desembre de 2022, a la Sala Pere i Joan Coromines de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, de Barcelona), tindrà lloc la reunió ordinària de la Junta General de la Societat Catalana d’Economia. L’acte serà híbrid (per a demanar l’enllaç de la plataforma Zoom, heu d’enviar un missatge a sce@iec.cat).

Convocatòria (única): 18 hores

Ordre del dia:

 1.  Introducció del president. Aprovació de l’ordre del dia.
 2.  Aprovació de l’acta de la reunió anterior (22 de desembre de 2021).
 3. Aprovació de la memòria d’activitats realitzades durant el curs 2021-2022 i de les activitats realitzades en el curs 2022-2023 fins a la data d’aquesta reunió.
 4. Aprovació de l’estat de comptes de l’any 2021, de la situació econòmica del 2022 i de la previsió per al 2023.
 5. Aprovació del nomenament del soci Josep Vallés Ferrer com a delegat de la Societat a Andalusia.
 6. Aprovació de les activitats i projectes en curs o programats en la data d’aquesta reunió.
 7. Proposta de modificació de l’article 24è, punt 3, del Reglament de règim interior, que regula el procediment de les eleccions.
 8. Provisió de càrrecs vacants a la Junta de Govern (Presidència i Vocalia), com a resultat de les eleccions realitzades prèviament.
 9. Presa de possessió dels nous membres de la Junta de Govern i presentació per part del nou president del pla d’actuació per als propers temps.
 10. Altes i baixes de socis i sòcies.
 11. Torn obert de paraules.

Esperem que hi hagi la màxima assistència i participació dels nostres socis i sòcies.

Mostra els detalls

Data:
15 desembre
Hora:
18:00 - 19:30